_id Λ Α Χ Α Ν Ι Κ Α ΕΞΤΡΑ Ι ΙΙ "Επικρατούσα Τιμή" "Αντίστoιχη Περσινή" Αντίστoιχη Προηγ. Εβδoμάδας 1 Αγγούρια (το ζευγάρι) "" 0,30-0,45 0,20-0,25 0,35 0,40 0,60 2 Αγγουράκια το κιλο "" 0,50-0,90 0,30-0,40 0,60 0,60 1,20 3 Ανιθος δεμ. Μικρα "" 0,25-0,35 "" 0,30 0,25 0,30 4 Μαϊδανός δεμ. Μικρα "" 0,25-0,30 "" 0,28 0,23 0,28 5 Καρότα "" 0,45-0,60 0,20-0,30 0,50 0,45 0,50 6 Κολοκύθια 0,50-1,00 0,70 0,70 0,90 7 Κουνουπίδια "" 0,50-0,80 0,60 - 0,70 8 Κρεμμύδια ξερά 0,32-0,70 0,35 0,50 0,35 9 Κρεμμυδάκια φρέσκα "" 0,60-0,90 0,75 0,80 0,80 10 Λάχανα "" 0,30-0,40 "" 0,35 0,25 0,35 11 Μαρούλια "" 0,25-0,50 0,35 0,30 0,35 12 Μελιτζάνες Φλάσκες 0,50-1,00 0,70 0,60 1,20 13 Μπρόκολα "" 0,80-1,40 "" 1,00 0,60 1,00 14 Πατάτες εγχ. "" 0,60-0,80 0,65 0,50 0,65 15 Πατάτες Αιγυπτου "" 0,50-0,60 0,55 0,40 0,53 16 Πατάτες Κυπρου "" 0,85-0,90 0,88 0,58 0,88 17 Πατζάρια 0,60-0,80 0,70 0,50 0,70 18 Πιπεριές χονδρές 1,40-2,40 1,10-1,20 1,70 1,30 2,20 19 Πιπερίες μακριές γλυκές 0,70-1,20 1,00 1,00 1,30 20 Πιπερίες κόκκινες μακριές "" 1,40-2,20 1,80 1,20 2,00 21 Πρασσα "" 0,60-0,80 0,70 1,00 0,70 22 Ραδίκια Ημερα - Ιταλικά "" 0,70-0,80 0,75 0,55 0,80 23 Ραδίκια αγρια καλλιεργουμενα "" 0,70-0,90 0,80 0,55 0,80 24 Σέλινο "" 0,60-0,80 0,70 0,70 0,80 25 Σκόρδα το κομμάτι "" 0,22-0,28 "" 0,25 0,23 0,25 26 Σπανάκι "" 0,70-0,90 0,80 0,60 0,80 27 Τομάτες 1,30-2,20 1,70 0,70 1,30 28 Τοματινια τ. βελανιδι 2,00-2,60 2,30 1,20 2,00