_id Λ Α Χ Α Ν Ι Κ Α ΕΞΤΡΑ Ι ΙΙ "Επικρατούσα Τιμή" "Αντίστoιχη Περσινή" 1 Αγγούρια (το ζευγάρι) "" 1,40-1,60 1,50 0,75 2 Αγγουράκια το κιλο "" 2,40-3,00 2,70 1,30 3 Ανιθος δεμ. Μικρα "" 0,50-0,60 "" 0,55 0,35 4 Μαϊδανός δεμ. Μικρα "" 0,40-0,50 "" 0,45 0,23 5 Καρότα "" 0,55-0,65 0,30-0,35 0,60 0,40 6 Κολοκύθια 1,40-2,00 1,80 0,80 7 Κουνουπίδια "" 1,10-1,50 1,30 0,50 8 Κρεμμυδάκια φρέσκα "" 1,30-1,50 1,40 1,10 9 Κρεμμύδια ξερά 0,38-0,42 0,40 0,45 10 Λάχανα "" 0,40-0,50 "" 0,45 0,30 11 Μαρούλια "" 0,55-0,60 0,55 0,30 12 Μελιτζάνες Φλάσκες 2,60-3,00 2,80 2,30 13 Μπρόκολα "" 1,70-2,20 "" 2,00 0,70 14 Πατάτες εγχ. "" 0,45-0,63 0,58 0,45 15 Πατάτες Γαλλιας "" 0,38-0,55 "" 0,50 0,38 16 Πατάτες Κυπρου "" 0,85-0,90 0,88 0,63 17 Πατζάρια "" 0,80-1,00 0,90 0,50 18 Πιπεριές χονδρές 2,00-2,90 2,50 1,80 19 Πιπερίες μακριές γλυκές 1,90-2,60 2,30 1,40 20 Πιπερίες κόκκινες μακριές 1,70-2,40 "" 2,00 1,50 21 Πρασσα "" 0,80-1,20 1,00 0,65 22 Ραδίκια Ημερα - Ιταλικά "" 1,00-1,20 1,10 0,60 23 Ραδίκια αγρια καλλιεργουμενα "" 1,10-1,30 1,20 0,70 24 Σέλινο "" 1,00-1,20 1,10 0,75 25 Σκόρδα το κομμάτι "" 0,30-0,40 0,34 0,30 26 Σκόρδα εισαγωγης / κιλο "" 2,80-3,00 2,90 3,30 27 Σπανάκι "" 1,50-1,90 1,70 0,80 28 Σταμναγκάθι "" 3,70-4,30 "" 4,00 2,00 29 Τομάτες 0,90-1,50 1,30 0,75 30 Τοματινια τ. βελανιδι 2,00-2,80 "" 2,30 2,00